Arhiva evenimente

Prin acţiunile noastre căutăm permanent mijloace de promovare a clusterului şi a membilor acestuia prin organizarea evenimentelor şi participarea la dezbateri, mese rotunde pe teme de energie regenerabilă. Mai jos găsiţi arhiva evenimentelor organizate de clusterul TREC sau altele sesiuni la care membrii acestuia au participat.

Lansarea Clusterului TREC

Evenimentul "Oportunităţi de Colaborare în Domeniul Energiilor Regenerabile" a reunit la Cluj-Napoca, în data de 8 decembrie 2011, peste 40 de participanţi din rândul IMM-urilor şi întreprinderilor mari din domeniul energiilor regenerabile (producţie de energie şi servicii), autorităţi (locale şi regionale), unităţi de învăţământ şi cercetare (universităţi, institute, licee) şi organizaţii cu rol intermediar (firme de consultanţă, camere de comerţ, centre de transfer tehnologic, media) din Transilvania de Nord.

Română

Energie sustenabila - mit sau realitate

Evenimentul "Energii regenerabile – mit sau realitate" a reunit în data de 26 iunie 2013 la Cluj-Napoca peste 40 de participanţi, reprezentanţi ai unor firme şi instituţii din domeniul energiilor regenerabile.

Evenimentul a fost organizat de către ADR Nord-Vest în parteneriat...

Română

Zilele REGIO TRANSILVANIA de Nord

În perioada 9-10 în cadrul Centrului de Cultură Urbană „Casino” a avut loc la Cluj evenimentul intitulat Zilele REGIO TRANSILVANIA de Nord, Ziua Europei şi Anul European al Cetatenilor.

Română

Cooperare Europeana pentru valorificarea surselor de energie regenerabila

Conferinţa „Cooperare Europeană pentru valorificarea surselor de energie regenerabilă” - Cluster Transnaţional în Domeniul Energiei Regenerabile, organizată în cadrul sub-proiectului TREC în data de 9 mai 2012, a reunit la Cluj-Napoca peste 50 de specialişti în domeniu

Română